ΑΠΟΨΕΙΣ

Τάσος Βαΐτσης: «Φώφη με απογοήτευσες»

Ο Τάσος Βαΐτσης, ένας από τα πιο δραστήρια μέλη της δημοκρατικής παράταξης, έκανε πριν λίγο σε ανάρτησή του παρέμβαση για όσα συμβαίνουν στην Κεντροαριστερά.

Ένθερμος υποστηρικτής του πρώην πρωθυπουργού ΓΙώργου Παπανδρέου, χωρίς μάλιστα να έχει λάβει ποτέ κάποιο αξίωμα, από την θέση του ως απλού μέλους καταθέτει της δικές του απόψεις, κάνοντας κριτική αυτή την φορά στην υποψήφια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Αγαπητή Φώφη
έδωσες ορθώς συγχαρητήρια στον Βενιζέλο για μια διάκριση του και,καλά έκανες.
Όμως,
Αφενός ο Βενιζέλος και το σκυλολόι του ούτε βοηθά στην κοινή μας προσπάθεια και μάλιστα τα άθλια εξαπτέρυγα του πολεμούν με μίσος την προοπτική της Παράταξης δουλεύοντας στα ίσα για τους #MeTonKyriako,,
αφετέρου δεν θυμάμαι να έδωσες συγχαρητήρια ΠΟΤΕ στον Γιώργο Παπανδρέου για τις διαδοχικές νίκες του και διακρίσεις του στο υψηλότερο σκαλί της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,ας ήταν και πρώην Πρωθυπουργός του κόμματος σου κι όχι απλά ένας Αντιπρόεδρος του Σαμαρά.
Έκανες τεράστιο φάουλ και με απογοήτευσες.
Χθες που έλειψες από την ψηφοφορία δεν μίλησα,σήμερα όμως με εξόργισες..
Στηρίζω με τεράστιο πάθος αλλά και πολύπλευρη φθορά εδώ και μήνες το εγχείρημα,ως Παπανδρεϊκός,μέλος του Κινήματος και οπαδός της αλήθειας και της λογικής,του εφικτού..
Υπάρχουν και όρια όμως και μια πονεμένη ιστορία που τη γνωρίζουμε κι οι δυο μας,των προηγούμενων 5 χρόνων,χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή λοιπόν,από όλους μας.
Καλή τύχη στην πορεία..

ΥΓ.Μη διαννοηθεί κανείς να γράψει υβριστικό σχόλιο για τη Φώφη κάτω απ`αυτή την ανάρτηση..

Related Articles

Close
Close