ΑΠΟΨΕΙΣ

Σταύρος Θεοδωράκης: Όχι Στέφανε, δεν είναι δικαίωμα σου

Την δική του απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του για το εμβόλιο, δίνει μέσω Facebooς ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη :

Όχι Στέφανε, δεν είναι δικαίωμα σου

Μας έχετε κουράσει, Στέφανε. Μιλώ για σένα και όλους τους άλλους που παίζετε με τα νεύρα μας λέγοντας το μακρύ και το κοντό σας για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό (…)
Εσάς που λέτε ‘’ναι, ιός υπάρχει αλλά το εμβόλιο δεν είναι απαραίτητο’’. Και όλοι σκέφτεστε το ίδιο πράγμα: ‘’Αν όλοι οι άλλοι κάνουν το εμβόλιο, η επιδημία θα σταματήσει. Άρα εγώ γιατί να το κάνω;’’. Κουτοπόνηρο, γιατί σκέψου όλοι να κάναμε ανάλογες σκέψεις; (…)
Λέτε επίσης: ‘’Κανείς δεν μπορεί να με υποχρεώσει να κάνω στο σώμα μου κάτι που δεν θέλω’’. Μωρέ τι μας λες; Και το κράνος γιατί είναι υποχρεωτικό; Το δικό μου κεφάλι θα σπάσει. Τι φοβάστε; Μήπως πιτσιλίσω με αίματα την άσφαλτο; Και η ζώνη γιατί είναι υποχρεωτική; (…)
Τα παιδικά εμβόλια είναι υποχρεωτικά για να πάει ένα παιδί στο σχολείο αλλά το εμβόλιο για τον κορωνοϊό δεν είναι υποχρεωτικό για έναν υγειονομικό που μπαίνει στο χειρουργείο! Παράλογο δεν είναι; (…)
Είπες και κάτι ακόμη χειρότερο: ‘’Για εμάς τους νέους είναι καλό να περάσουμε τον ιό, για να χτίσουμε ανοσία’’. Μπορείς να σκεφθείς πόσους συνομήλικούς σου θα πάρεις στο λαιμό σου με αυτή σου την δήλωση; Και η μάνα στο διπλανό δωμάτιο; Και ο παππούς; Ο φίλος που έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα; Όλοι αυτοί ανοσία θα χτίσουν; (…)
Και ο πατέρας σου, και μάνατζερ σου, είπε: ‘’Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε περιπέτεια’’. Μπούρδες! Τα στοιχεία δείχνουν ότι το 27% των νέων που κόλλησαν τον ιό, θα υποφέρουν από δύσπνοιες, παρατεταμένη κόπωση, αδυναμία συγκέντρωσης για μήνες, ίσως και για χρόνια, ακόμη δεν ξέρουμε (…)
Γι’ αυτό σου λέω, αυτή η μαύρη σελίδα είναι καλό να διαγραφεί γιατί δεν θα ξεχαστεί. Σου έχω λοιπόν μια πρόταση. Να εμβολιαστείς. Να βγάλεις και μια σέλφι και να πεις απλά ‘’το ξανασκέφθηκα’’. Αρκεί αυτό.

Είναι 300 λέξεις από το podcast που έκανα για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Μπορείς να το ακούσεις όλο εδώ: https://pod.gr/podcast/oxi-stefane-den-einai-dikaioma-sou/
18 λεπτά θα σου πάρει.
Γιατί ο κίνδυνος μας απειλεί ξανά όλους. 34 θανάτους είχαμε ξανά σήμερα. Ας αφήσουμε λοιπόν τους χαριεντισμούς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button