ΑΠΟΨΕΙΣ

Στα δυτικά πετάνε οτι δεν θέλουν οι άλλοι

Του Χρήστου Ζωϊτάκη*

Με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις χωματερές βλέπουμε ότι ο Δήμος Ναυπακτίας καθαρίζει την μπροστινή αυλή πετώντας τα σκουπίδια στην πίσω. Τις τελευταίες ημέρες είναι πρώτο θέμα στην Ναυπακτία βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα αυτοκίνητο με τα διακριτικά του Δήμου Ναυπακτίας να απορρίπτει αδρανή υλικά σε μια χωματερή που δημιουργείται σταδιακά εδω στην τοπική κοινότητα Μαμουλαδας!!

Αυτό εννοούσε η δημοτική αρχή όταν μας έλεγε για αναβάθμιση των δυτικών; Γιαυτό δεν μας συμπεριέλαβε σε κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης; Οι Δημότες των δυτικών δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας! Τα δυτικά δεν θα γίνουμε ο σκουπιδότοπος της Ναυπάκτου! Θα αντισταθούμε σθεναρά στο περιβαλλοντικό ΕΓΚΛΗΜΑ που σταδιακά εξελίσσεται στην περιοχή μας, γνωστοποιώντας το γεγονός στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να καταλάβει οτι βρίσκεται στον 21ο αιώνα και το περιβάλλον που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, ΕΜΕΙΣ είμαστε υπεύθυνοι να τους το παραδώσουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Θα μας βρείτε απέναντι σας σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής μας.

Ζωϊτακης Χρήστος τοπικός σύμβουλος κοινότητας Μαμουλάδας & Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μαμουλαδιωτών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button