ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Μετεωρολόγος – Η Ιστορία ενός Κλίματος

Γράφει ο Νίκος Θεοδοσόπουλος

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .

Ο Θεός δημιούργησε την κλιματική αλλαγή και ο άνθρωπος ζεί μέσα στον καιρό.

Ο Θεός δημιούργησε την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη γη.Καμμία παραδοχή από τις επτά (7) θεωρίες δεν έχει γίνει αποδεκτή.

Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο στην γή,του χάρισε μυαλό γι’αυτό άλλωστε οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν στον Θεό .

Σήμερα είμαστε απέναντι σε αυτή την κλιματική αλλαγή με τις μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στο μέλλον που θα είναι πιό απρόσμενες και μη τιθασεύσιμες .

Η πίστη στον Θεό θα μας δώσει την υπομονή να αντέξουμε την επερχόμενη μη αναστρέψιμη κλιματική αλλαγή, και θα προσαρμοστούμε με άλλες κλιματολογικές συνθήκες με συνέπειες ασθενειών τόσο στον ανθρώπινο οργανισμό όσο και στην αναπαραγωγή της φύσης ( καλλιέργιες κλπ). που θα οδηγήσουν σε χειρότερη κρίση τροφής στον κόσμο και απο φυσικες καταστροφες.

Ητοι συμπαιρένεται ότι ο άνθρωπος είναι μέσα στον καιρό, ζεί μέσα στον καιρό,και με την έξοδό του αποτελεί το κλίμα στην ιστορια που η ψυχή του ανέρχεται στον Ουρανό.

Πρίν 2.000 έτη, η τελευταία μεγάλη κλιματική αλλαγή σε διάρκεια η οποία στην περιοχή μας είχε περιέλθει σε μεγάλη αγροτική και οικονομική κρίση λόγω του θερμότερου και ξηρότερου κλίματος γιά διάρκεια (4) τεσσαρων αιώνων περίπου από 100 π.χ έως 300 μ.χ. επί Ρωμαικής Αυτοκρατορίας χωρίς την επέμβαση του ανθρώπου και την βιομηχανική δραστηριότητα με την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακος ( τελευταία (8) ογδοη θεωρία σήμερα περί κλιματικής αλλαγής,η οποία τότε δεν υπήρχε ) .

Ακολουθησε μια αλλη κλιματικη αλλαγη ( Μεσοθερμικη ) μικροτερης διαρκειας περιπου 80 ετη το 11ο αιωνα επι Βυζαντινης Αυτοκρατοριας με μικροτερες επιπτωσεις στην οικονομια.

Ο Χριστός θα έλθει με την δεύτερη παρουσία του, μεσα στην κλιματικη κριση,δεν θα είναι η καταστροφή αλλά η εξέλιξη των πάντων που θα τελειοποιηθούν με την παρουσία του,ήτοι θα γκρεμίσει και θα χτίσει τους πάντες και τα πάντα συμφωνα με το περι δικαιου αισθημα.

Τέλος η Αμπελος ( εγώ ειμί η Αμπελος και οι πιστοί το κλήμα ) η Αμπελος σημερα είναι ολη η γή,και το κλημα είναι οι περιοχές της γής,όπου με την κλιματική αλλαγή που επέρχεται, κάποιες περιοχές θα γίνονται από πλούσιες πλουσιότερες και κάποιες άλλες από πτωχές πτωχότερες, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος θα πρέπει να αγαπά τον πλησίον του και έτσι να επιβιώσει με τις επερχομενες κλιματολογικές αλλαγές, τόσο της φύσης όσο και της οικονομίας.

Related Articles

Back to top button
Close
Close