ΑΠΟΨΕΙΣ

Καρχιμάκης: Το πάρτυ της σπατάλης συνεχίζεται προκλητικά

Αναθεσεις από ΤΑΙΠΕΔ. 800.000 Ευρώ για νομικο σύμβουλο.1.850.000 Ευρώ για τεχνικό σύμβουλο

Γράφει ο Μιχάλης Καρχιμάκης

Το πάρτυ της σπατάλης και των αχρείαστων δαπανών συνεχίζεται και προκαλεί όσους δοκιμάζονται. Η αδιαφάνεια ,με την σκιά  του φόβου της πανδημίας  κυριαρχεί.
Είναι η καλύτερη ευκαιρία,όπως λέμε ” η κρίση γίνεται ευκαιρία” για φαγανερά του δημοσίου χρήματος και την πλειοψηφία των ασύδοτων που κυβερνούν  και ασελγούν πανω στο δημόσιο χρήμα.Το ταμείο Αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου προκαλεί,με όχημα τεράστια ποσά του δημοσίου χρήματος.

Ετοιμάζεται να αναθέσει με προκήρυξη που δημοσιοποιεί, αχρείαστες ατεκμηρίωτες δράσεις που προκαλούν. Προσλαμβάνει λοιπόν χωρίς να περιγράφει το αντικείμενο,με σύμβαση τετραετή ,Νομικό σύμβουλο για το έργο λέει της Αττικής οδού με σύμβαση 800.000 Ευρώ. Προσλαμβάνει τεχνικό σύμβουλο με αμοιβή 1.850.000 Ευρώ. Και ακολουθεί ο χρηματοοικονομικος σύμβουλος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το ποσόν της αμοιβής.

Αν τα παραπάνω είχαν ανατεθεί σε αρμόδια υπουργεία και στο νομικό συμβούλιο του κράτους δεν θα κόστιζαν παρά ελάχιστα.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΣ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΌΒΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button