ΑΠΟΨΕΙΣ

Καρχιμάκης για απόφαση Βατοπεδίου: Λοιδωρηθήκαμε αλλά η αλήθεια είναι εδώ

Το Δημόσιο είναι τελικά ο ιδιοκτήτης της λίμνης Βιστωνίδας, όπως έκρινε αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος, επιβεβαιώνοντας το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και τις παράνομες ανταλλαγές που ακολούθησαν.

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της Μονής Βατοπεδίου που διεκδικούσε τη λίμνη και τις παρόχθιες εκτάσεις στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, συνολικής έκτασης 27.000 στρεμμάτων.

Για το θέμα έκανε παρέμβαση ο πρωπην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κάνοντας λόγο για δικαίωση.

Δείτε τι έγραψε:

ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΜΕ,ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ,ΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
Ο Άρειος Πάγος,αποφάνθηκε μετα απο πολλά χρόνια.
Το Βατοπέδι,ήταν σκανδαλο.
Η λίμνη βιστωνίδα,δεν ανήκει στην μονή Βατοπεδίου.
Ανήκει στο Δημόσιο.
Παρά την προσπάθεια ,πολιτικών και διαφόρων άλλων συστημάτων να συγκαλύψουν και να εμφανίσουν στην κοινή γνώμη ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο.
Η απόφαση αυτή δικαιώνει τους αγώνες που δώσαμε πολλοί,υπερασπιζόμενοι το δημοσιο συμφέρον κόντρα ,
Σε πρωθυπουργικά γραφεία,
Σε υπουργεία,
Σε δικαστήρια,
Σε οικονομικά συμφέροντα,
Σε κάθε λογής λυσσαλέες επιθεσεις.
Πολλοί από μας που ασχοληθήκαμε με την υπόθεση,λοιδωρηθηκαν,διασύρθηκαν,διωχθηκάν ,με διάφορους τρόπους πολιτικούς και νομικούς.
Η Βουλη σφραγίστηκε ,για να παραγραφεί το σκάνδαλο και η ευθύνη των υπουργών,οπως και το 2007 για να παραγράφουν  οι ευθύνες από το σκανδαλο των δομημένων ομολόγων.
Όμως τελικά η αλήθεια είναι εδώ.
Η δημόσια ομως περιουσία που χαρίστηκε από την κυβερνηση Καραμανλη στους βατοπεδινους παρα την δικαιωση του δημοσιου μετα την απόφαση του Άρειου Πάγου ,παραμένει ακόμα στα χέρια τους.
Ο αγώνας και η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί,για να επιστραφεί η περιουσία στο δημόσιο και να αποκατασταθούν οι όποιες εκκρεμότητες.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close