ΑΠΟΨΕΙΣ

Η συγκινητική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την «Δήμητρα της Λέσβου»

Ένα απόσπασμα από ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη, η Έλενα Ακρίτα στην “Δήμητρα της Λέσβου” που αγνοείται από τις 6 Απριλίου και σύμφωνα με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο είναι νεκρή.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος γράφει στην ανάρτησή της τα εξής:

Ναὶ ἀγαπημένη μου,

ἐμεῖς γι᾿ αὐτὰ τὰ λίγα κι ἁπλὰ πράγματα πολεμᾶμε

Γιὰ νά ῾χουμε ἕναν ἔρωτα ποὺ νὰ μὴ μᾶς τὸν λερώνουν

ἕνα τραγούδι ποὺ νὰ μποροῦμε νὰ τραγουδᾶμε

Ὅμως αὐτοὶ σπᾶνε τὶς πόρτες μας

πατᾶνε πάνω στὸν ἔρωτά μας.

Πρὶν ποῦμε τὸ τραγούδι μας

μᾶς σκοτώνουν.

Μᾶς φοβοῦνται καὶ μᾶς σκοτώνουν.

μᾶς φοβοῦνται, ἀγάπη μου

καὶ ὅταν μᾶς σκοτώνουν,

νεκροὺς μᾶς φοβοῦνται πιὸ πολύ.

Τάσος Λειβαδίτης, αποσπάσματα

Το χρονικό της εξαφάνιση και τα άσχημα νέα

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έκανε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση για την εξέλιξη της υπόθεσης της εξαφάνισης της “Δημήτρη της Λέσβου”, όπως κατονόμασε ο ίδιος την αγνοουμένη καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε είναι νεκρή και αναγνωρίστηκε η σορός της από τον αδελφό της.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε τα άσχημα μαντάτα στο προφίλ του στο facebook, θίγοντας ταυτόχρονα και όσα βίωσε ο Δημητράκης, όπως της άρεσε να την λένε.

“Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στο δρόμο σώμα, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της. Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε. RIP Δημητράκη“, έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ήδη η Δημήτρης έχει αναγνωρίσει τη σορό.

Η γνωστή “Δημήτρη” ή “Δήμητρα”, ή αλλιώς Δημήτρης Καλογιάννης από τη Λέσβο, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου. Ο Δημήτριος Καλογιάννης ήταν 64 ετών και την 06/04/21 εξαφανίστηκε. Είχε γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button