ΑΠΟΨΕΙΣ

Η λύση θα βρεθεί μόνο από εδώ, από εμάς, από την γνήσια δημοκρατική παράταξη!

Γράφει η Κατερίνα Κολτσίδα

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλοι με τρόμο μια ακραία συντηρητική επέλαση. Στο μεταναστευτικό, στα δικαιώματα, στο γυναικείο κίνημα, στις συνταγματικές ελευθερίες, στα όρια, στην καταστολή, στην παιδεια, ουσιαστικά παντού. Και μάλιστα μια επέλαση που έγινε σιγα σιγα. Σχεδον ανεπαίσθητα.

Παράλληλα άνθρωποι που ανήκουν στο λεγόμενο ακραίο κέντρο (δηλαδή κεντροδεξιοί) επικράτησαν για κάποιο διάστημα, ώσπου να ενταχθούν στο φυσικό τους χώρο, τη ΝΔ (στο πιο προοδευτικό της τμημα εννοειται – και ειλικρινώς ΔΕΝ το λέω αρνητικά)

Ολα αυτα ειναι λογικο να μην αφήσουν ανεπηρέαστους ειλικρινώς προοδευτικούς πολίτες.

Πολλοί ειδαμε με τρόμο τους γονεις μας σιγα σιγά να εκφασίζονται. Ειδαμε ανθρωπους προοδευτικούς που απογοητεύτηκαν πολιτικά, που κουράστηκαν από όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, που αηδιασαν με τη δήθεν αριστερά του μαγαζιού των Τσίπρα Παππα και Σια, που δυσκολεύτηκαν οικονομικα να βρίσκουν “μια κάποια λύση” στη ΝΔ.

Ειδαμε παράλληλα άλλους τρομοκρατημένος από αυτή την επέλαση και την έλλειψη πρότασης – οράματος να καταλήγουν στο ΣΥΡΙΖΑ (ΔΕΝ αναφέρομαι σε όσους πηγαν για να διοριστούν/βολευτούν)

Οι άνθρωποι αυτοί επ ουδενί δεν πρέπει να μπουν στο στόχαστρο ! Παραμένουν πάντα σύντροφοί μας. Γιατί όλοι ξέρουμε και όλοι ξέρουν ότι η λύση θα βρεθεί μόνο από εδώ, από εμάς, από την γνήσια δημοκρατική παράταξη!

Related Articles

Back to top button