ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιάννης Σύψας: Γιατί είμαι υποψήφιος…

Η ενασχόληση μου με τα κοινά από τα νεανικά μου χρόνια είναι γνωστή στους ανθρώπους που με γνωρίζουν και η πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επίσης. Γνωρίζω καλά και εκτιμώ πολύ το Νεκτάριο Φαρμάκη, τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Γνωρίζω καλά επίσης και το σπουδαίο έργο που υλοποιήθηκε από αυτή την Περιφερειακή Αρχή, μια και από το 2019 συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια, ως απεσπασμένος στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού. 

Όταν ο Νεκτάριος Φαρμάκης μου ζήτησε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, είπα το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη..

✔️Γιατί εμπιστεύομαι το Νεκτάριο Φαρμάκη και γνωρίζω από πρώτο χέρι το ήθος και την αποτελεσματικότητά του!

✔️Γιατί γνωρίζω καλά το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την τετραετία που σε λίγο ολοκληρώνεται, αλλά και το σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια!

✔️Γιατί ως έμπειρος αυτοδιοικητικός θέλω να συμβάλλω ακόμη πιο ουσιαστικά με τις μικρές μου δυνάμεις στην πορεία του τόπου που αγαπώ στο μέλλον, από τη θέση του αιρετού!

Για όλους αυτούς τους λόγους στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας, για να εκπροσωπήσω την Αιτωλοακαρνανία στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επόμενη πενταετία!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Γιάννη Σύψας 

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Νεκτάριος Φαρμάκης – Μπροστά για Όλους

Related Articles

Back to top button