ΑΠΟΨΕΙΣ

«Ενώ πλέουμε σαν ακυβέρνητοι ΕΜΒΟΛΙΣΑΜΕ το ΑDROS δύο φορές»: Συγκλονίζει επιβάτης

Με μια συγκλονιστική επιστολή, επιβάτης του Ekaterini, που εμβόλισε χθες το Άνδρος, απευθύνεται στο ΔΔ της Artica Group.

Δείτε την επιστολή του Michail Tupay:

Αγαπητοί του ΔΣ του ATTICA GROUP.

Η παρακάτω ανακοίνωση την ιστοσελίδα σας λίγες μέρες μετά την δολοφονία ενός επιβάτη δεν ισχύει. “…ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας…”

Σήμερα ήμουν στο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Fast Ferries που έμπλεξε την αγκυρά του με το ANDROS και το SUPER FERRY.

Το πλοίο ενώ ήμουν στο γκαράζ στις 7:30 ξαφνικά έφυγε με ανοιχτή την μπουκαπόρτα. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Μετά βρισκόμαστε για αρκετή ώρα στα ανοιχτά του λιμανιού να πλέουμε επικίνδυνα δίπλα στα άλλα δύο καράβια. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Κατόπιν μία κυρία δίπλα μου τηλεφώνησε στο λιμεναρχείο και τους είπε ότι κανένας δεν μας έχει ανακοίνωση τι γίνεται. Σε ένα λεπτό μετά το τηλεφώνημα γίνεται ανακοίνωση και μας λένε ότι έμπλεξαν τις άγκυρες τα τρία πλοία.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Μετά έτσι απλά και ενώ πλέουμε σαν ακυβέρνητοι ΕΜΒΟΛΙΣΑΜΕ το ΑDROS δύο φορές. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Τo ANDROS έχει πλέον μία σχισμή 7 μέτρων κατα τους δικούς μου υπολογισμούς και φαίνεται το γκαράζ. Οι άνθρωποι πλέον πολύ ανήσυχοι . ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την σύγκρουση και την κατάσταση του δικού μας πλοίου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Μετά το εμβολισμό προφανώς αποφασιστηκαν ποιο δραστικά μέτρα και ξαφνικά το πλοίο βάζει μπρος και ανοίγεται στα ανοιχτά του Ευβοϊκου όπου πάλι σταματάει και πλέει σαν ακυβέρνητο. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Ανακοίνωση ότι το ταξίδι θα ακυρωθεί διότι το πλοίο θα χρειαστεί επιθεώρηση. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αρχίζω να κάνω τον μεταφραστή στους ξένους γύρω μου.
Καμία ενημέρωση για τον αν το πλοίο είναι αξιόπλοο ή έστω ασφαλές.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.

3-μησι ώρες μετά εμφανίζεται για πρώτη φορά ο καπετάνιος σε ανακοίνωση ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και λέει ότι δεν έχουν βαρούλκα ( εννοούσε προφανώς ρυμούλκα) και θα μας πάνε στο Λαύριο. Καμία ενημέρωση για τον αν το πλοίο είναι αξιόπλοο ή έστω ασφαλές. Συνεχίζω να κάνω τον μεταφραστή στους ξένους γύρω μου.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Και τώρα αρχίζει ο τραγέλαφος. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ανακοίνωση ότι μπορούμε να πάρουμε ένα νερό και ένα σνακ από το μπαρ αλλά μόνο με επίδειξη του εισητηριού. Δηλαδή μην πάρουμε καφέ ή αναψυκτικό και ζημειωθεί η εταιρία. Η τολμήσουμε και πάρουμε πάνω από ένα σνακ. Όλοι γελούσαν με την κατάντια σας.

Για να μην συνεχίσω…από δω και πέρα όλες οι ανακοινώσεις γινόντουσαν ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οι ξένοι με ρωτούσαν τι γινόταν. Ακόμα και για τα πούλμαν που θα έπαιρναν τους επιβάτες, εγώ έκανα την μετάφραση για τους ξένους που έπρεπε να επιστρέψουν στην Ραφήνα.

Για την επιστροφή των αποκομμάτων των εισιτήριων δεν έγινε ανακοίνωση όλη αυτή την ώρα παρά μονάχα όταν είχαν ήδη βγει οι μισοί επιβάτες από το πλοίο ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οι ξένοι προφανώς δεν δικαιούνται αποζημίωση.

Το προσωπικό σας καθώς βγαίναμε κλασικά με μούτρα και αγενέστατο. ΣΥΓΓΝΩΜΗ δεν υπάρχει φαντάζομαι στην μαγκιά του πληρώματος σας.

Οι επιβάτες αντί να φύγουν άμεσα μαζεύτηκαν όλοι χαοτικά μπρος στο λογιστήριο για τα αποκόμματα αφού το ανακοινώσατε ενώ ήδη βγαίναμε.

Τέλος και ενώ είχαν ήδη φύγει αρκετοί επιβάτες ανακοινώσατε ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΤΙ ” Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ότι θα μας δώσετε ένα εισιτήριο δωρεάν μέχρι το τέλος του έτους” Το πρακτορείο πάντως που αγόρασα τα εισιτήρια μου είπε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για κάτι τέτοιο.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ

Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ( σαν αυτούς του BLUE HORIZON ) ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΛΟΙΟΥ. ( καλά γι’αυτό δεν υπάρχει σωτηρία )

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.

Related Articles

Back to top button