ΑΠΟΨΕΙΣ

Είχε την ευκαιρία η δημοτική αρχή να θεραπεύσει κάποια θέματα για την ανάπλαση από τον Σεπτέμβριο

Γράφει ο Νίκος Δημητρόπουλος*

Διοίκηση από το Σεπτέμβριο είναι η παράταξη του κ. Γκίζα η οποία επέλεξε και τους συμπαραστάτες της. Επομένως δεν έχει νόημα να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση. Όσον αφορά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης επιμέρους προβλήματα προφανώς θα υπάρχουν.

Εδώ μια καλύβα φτιάχνουμε και υπάρχουν θέματα ποσως δε σε τέτοια πολυσύνθετα έργα. Είχε λοιπόν την ευκαιρία ορισμένα από αυτά να τα θεραπεύει η νέα δημοτική αρχή από τον Μάιο που εκλέχθηκε η από τον Σεπτέμβριο που ανέλαβε κάτι που για λόγους που δεν είναι του παρόντος. Παρά ταύτα ο κ. Λουκόπουλος γνωρίζοντας τις δυσκολίες δήλωσε δημόσια με ευθύτητα και εντιμότητα και το κάνει πράξη την ουσιαστική στήριξη της δημοτικής αρχής προσβλέποντας στο καλό του Δήμου μας παρά την πικρία του από υπόγειες διαδρομές ορισμένων που βρίσκονται στη σημερινή διοίκηση.

Καλό θα ήταν να δηλώσουν την στήριξη τους και οι συμπράτοντες που επέλεξε ο κ. Γκίζας κάτι πού δεν είναι αυτονόητο όπως προκύπτει στη πραγματικότητα. Όσον αφορά την ανακοίνωση ο συντάκτης έγραφε και καλύτερες παλαιότερα και δεν συνάδουν με το ύφος και εν μέρει τις απόψεις του κ. Γκίζα και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να διχάσουν την κοινωνία σε μια εποχή που τα πρόβλημα απαιτούν σύμπνοια και εργατικότητα!

*Ο Νίκος Δημητρόπουλος είναι δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ναυπακτίας

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close