ΑΠΟΨΕΙΣ

Χρήστος Νούλας: Ζητώ συνέλευση της ΑΔΚΝ για διαγραφή των «4»

Του Χρήστου Νούλα, στελέχους της ΑΔΚΝ του Γιάννη Μπουλέ

Κύριε διαχειριστά της ιστοσελίδας npress, θέλω να σας καταθέσω την άποψη μου για τα πολιτικά δημοτικά πράγματα που απασχολούν τελευταία τον δήμο Ναυπακτίας. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας (ΑΔΚΝ) ιδρύθηκε το 1997 ως ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πυλλήνης και ήμουν από τα ιδρυτικά στελέχη. Εκλέξαμε στην ηγεσία τον Γιάννη Μπουλέ και με καθαρές και διάφανες διαδικασίες δώσαμε μάχες και κερδίσαμε τον δήμο Πυλλήνης, κάνοντας ένα σημαντικό έργο σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Ταυτόχρονα ο Γιάννης Μπουλες, είχε την ευθύνη της Αιτωλικής αναπτυξιακής, ένα δικό του δημιούργημα που όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη που πρόσφερε στην περιοχή μας.

Το 2011 με τον νόμο του Καλλικράτη που η Ναυπακτία έγινε ένας δήμος, η παράταξη αποφάσισε την κάθοδο στον ενιαίο δήμο Ναυπακτίας και την μετονομασία σε Ανεξάρτητη δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας με τον Γιάννη Μπουλέ να ηγείται αυτής της προσπάθειας. Μέχρι το σημείο εκείνο, ούτε ο Σπύρος Τσέλιος, ούτε ο Γιώργος Κοτρώνης αλλά ούτε ο Καραδήμας ήταν μέλη της παράταξης. Ο δε Μουχτούρης είχε αποχωρήσει το 2006 και είχε έρθει στην Ναύπακτο υποψήφιος σε συνδυασμό του δήμου Ναυπάκτου. Άρα, δεν είχαν καμία συμμετοχή, ούτε στην ίδρυση της παράταξης, ούτε στην εκλογή αρχηγού, απλά ήρθαν να πάρουν αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν μόνοι τους… Πιστεύει κανείς ότι αν είχε την δυνατότητα να γίνει δήμαρχος ο Κοτρώνης ή ο Τσέλιος, θα ήταν υποψήφιοι με τον Μπουλέ; Δυστυχώς όμως, βλέπουμε σήμερα με πικρία τις συμφωνίες που κάνουν κάτω από το τραπέζι για να κρατήσουν τις καρέκλες (γλυκάθηκε η γριά στα σύκα… λέμε στο χωριό μου), αντί να παραδώσουν τις έδρες στην παράταξη όπως οφείλουν, αφού θέλουν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο… Τους δώσαμε την ψήφο μας δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη και τώρα μας πρόδωσαν. Εάν γνωρίζαμε στις εκλογές του 2019 ότι θα κάνουν ότι έκαναν σήμερα, δεν θα είχαν εκλεγεί ποτέ! Σας το λέω ξέροντας αρκετά καλά το εσωτερικό της παράταξής μας.

Όσο για το θέμα ηγεσίας που έβαλε ο κύριος Κοτρώνης, (κύριο να τον κάνει ο θεός, γιατί αυτούς που κάνουν μεγάλους σταυρούς, καλύτερα να τους φοβάσαι..), έχω να του πω το εξής: Στην ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας δεν έχουν καμία μα καμία τέτοια δικαιοδοσία γιατί απλούστατα δεν πήραν ποτέ μέρος στην εκλογή του Γιάννη Μπουλέ στην ηγεσία και σύμφωνα με τα πεπραγμένα τους, δεν θα μπορούσαν ποτέ όχι να εκλεγούν, ούτε απλά μέλη δεν μπορούσαν να είναι!

Γι’αυτό λοιπόν, ζητάω από τον αρχηγό μας Γιάννη Μπουλέ, να καλέσει γενική συνέλευση της παράταξης, με μοναδικό θέμα την διαγραφή τους!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button