ΑΠΟΨΕΙΣ

Αντί μιας τεράστιας συγγνώμης .. Κουτόχορτο !!

Γράφει ο Πασχάλης Τόσιος

Γνήσιο τέκνο της μαυρογιαλούριας σχολής ο Κώστας Καραμανλής απέστειλε δελτίο τύπου που μας ανακοινώνει ότι κάθε επιβάτης των χθεσινών δρομολογίων του ΟΣΕ θα λαβει αποζημίωση 1000€.
Διαβάζοντας κανείς το δελτίο τύπου διαπιστώνει ότι αυτό είναι εισήγηση προς των ιταλικών συμφερόντων διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να το πράξει. Δηλαδή μας διαφημίζει το αυτονόητο !!


Ότι δηλαδή κάθε χρήστης που ταλαιπωρείται από τον φορέα που πληρώνει(ως χρήστης και ως φορολογούμενος ) και επιλέγει να μετακινηθεί ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ αποζημίωση όταν έχει υποστεί όλη αυτήν την ταλαιπωρία και έχει τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του .
Το χειρότερο φυσικά δεν είναι αυτό .Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι ότι μέσα στο κείμενο δεν υπάρχει η λέξη ΣΥΓΝΩΜΗ προς τους πολίτες-φορολογούμενους αυτής της χώρας .
Αλαζονεία και έπαρση ακόμη και σε μια τέτοια τραγική κατάσταση .


Πρόκειται για περίσσιο θράσος ενός κακομαθημένου πολιτικού τέκνου της γνωστης οικογένειας ,που έχουν διαχρονικά την αίσθηση ότι το κράτος είναι λάφυρο και τους ανήκει .
Θα περίμενε κανείς από τον υπουργό Δημοσίων έργων και υποδομών να αναλάβει την ευθύνη και να ζητήσει συγγνώμη.


Όταν όλες οι συμβάσεις με τους μεγαλοεργολαβους για την εκμετάλευση των οδικών αξόνων έχει την δική του υπογραφη θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και ταπεινός και φυσικά να αναλάβει την τεράστια πολιτική ευθύνη που προκύπτει για τον ίδιο και τον πρωθυπουργό της χώρας .
Προσωπικά δεν με εκπλήσσει η πολιτική του συμπεριφορά ,μια ματιά να ρίξει κανείς στο Νοσοκομείο Σερρών και τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν εκεί, θα καταλάβει γιατί ..

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button