ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο “Πεταλωτής Υπουργός Προπαγάνδας” και ” ο Γιάνης με τα κινητά στο ψυγείο ” …

Γράφει ο Γιώργος Πεταλωτής

Ο Βαρουφάκης το 2010 αφού είχε κρατήσει στασίδι στις εκπομπές της ΕΡΤ και των άλλων καναλιών φυσικά , με χαρακτήριζε “ο Πεταλωτής ο Υπουργός Προπαγάνδας” γιατί “είχε πληροφορίες ” οτι δήθεν είχα δώσει εντολή να μην τον καλούν.

 

 

Η αλήθεια βέβαια είναι οτι σε μιά εκπομπή της ´Ελλης Στάη που είμασταν και οι δύο καλεσμένοι, την παρακάλεσα να μην με ξανακαλέσει σε πάνελ που θα ήταν κι ο Βαρουφάκης, γιατί ήταν εκτός ορίων λογικής με φοβερές εμμονές, ρητορική μίσους και αδυνατούσε να συζητήσει λόγω της ψυχοπαθολογικής του αλαζονείας . Κοινώς για δέσιμο. Μεσουράνησε αργότερα ως υπουργός Οικονομικών σε συνδυασμό με την αναλόγου ύφους , πνεύματος και προσωπικότητας Ζωή Κωνσταντοπούλου που έφεραν το “νέο” στην πολιτική .
Σήμερα , αν αληθεύει μέχρι να διαβάσουμε το βιβλίο , ο Γκάλμπρειθ αποκαλύπτει το σχέδιο “Β” που ετοίμαζαν για κατάσταση έκτακτης ανάγκης , κλείσιμο όλων των τραπεζών , επιστράτευση δημοσίων υπαλλήλων , έλεγχο απο τον Υπουργό ´Άμυνας ( κανονική χούντα δηλαδή) και για προστασία των επικοινωνιών τους με τα κινητά στο ψυγείο . Ναι τα κινητά στο ψυγείο .
Απο τη μια μεριά ο ” Πεταλωτής ο Υπουργός Προπαγάνδας” μιάς κυβέρνησης που δεν άφησε τη χώρα να χρεοκοπήσει
κι απο την αλλη ο “Γιάνης με τα κινητά στο ψυγείο” που σχεδίαζε πραξικόπημα …

Related Articles

Back to top button