Χωρίς κατηγορία

Live η ομιλία Κώστα Καραμανλή: Μιλάει 10 χρόνια μετά

Την πρώτη του δημόσια παρέμβαση μετά από 10 χρόνια πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. 

«Η Νέα Δημοκρατία ιδρύθηκε την επαύριον της μεταπολίτευσης. Στον μισό αυτόν αιώνα που έχει περάσει άλλαξαν τόσα πολλά στον δημόσιο βίο, κόμματα, ιδεολογία.  Η παράταξή μας όμως είναι ο κύριος πυλώνας (…) δεν είναι τυχαίο ούτε συμπτωματικό. Μείναμε πιστοί και σταθεροί στις αξίες μας», σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ. .

«Και λάθη κάναμε και αδυναμίες είχαμε. Μείναμε όμως σταθεροί στις βασικές μας αρχές, ανέφερε ο Κώστας Καραμανλής μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (…) Το καλοκαίρι του 2015 ήταν η Νέα Δημοκρατία που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», πρόσθεσε.  «Η Νέα Δημοκρατία υπάρχει για να υπηρετεί τους Έλληνες (…) Ούτε αλάνθαστοι είμαστε ούτε τέλειοι, αλλά μείναμε σταθεροί στις θεμελιώδεις αξίες μας». 

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίαςπου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μιλά στο Βελλίδειο, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στην Α’ και τη Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Ο πρώην πρωθυπουργός εκλέγεται αδιαλείπτως, από το 1989, στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στους υπόλοιπους υποψήφιους. «Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Τον Κώστα Καραμανλή συνόδευσε, μέσα στο κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα 15λεπτο βίντεο με αποσπάσματα ομιλιών από όλους τους προέδρους της παράταξης και στη συνέχεια τον λόγο έλαβε αρχικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Λίγο αργότερα ο πρώην πρωθυπουργός έλαβε τον λόγο. Στον χώρο υπολογίζεται πως βρίσκονται περισσότερα από 2.000 μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας. 

Related Articles

Back to top button