Χωρίς κατηγορία

Κοτσανάς: Γιατί σιωπά ο δήμαρχος για το θέμα με τους μετανάστες

Με ανάρτηση που έκανε πριν λίγο, ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς, κάνει λόγο για σιωπή του δημάρχου Ναυπακτίας, στο θέμα που προέκυψε με την μεταφορά μεταναστών στο Αντίρριο.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση Κοτσανά:

Γιατί κρύβεται και σιωπά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας στα δημοσιεύματα που φέρνουν το Αντίρριο ως πρώτο προορισμό για εγκατάσταση μεταναστών?

Είναι απορίας άξιο πώς ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Γκίζας μετά από τρεις ημέρες και ενώ είναι στον αέρα δημοσιεύματα που προκρίνουν ως 1η επιλογή το Αντίρριο για μετεγκατάσταση μεταναστών,να σιωπά εκκωφαντικά και μην έχει προβεί σε καμμία δημόσια δήλωση αλλά ούτε και να έχει λάβει πρωτοβουλίες αντίστοιχες με αυτές που έχουν πράξει άλλοι Δήμαρχοι ανα την Ελλάδα εμπλεκόμενοι στο δημοσίευμα (έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια, παραστάσεις στα Υπουργεία).
Επίσης γεννά απορίες η σημερινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ.Φαρμάκη στη Ναύπακτο καθώς και η απουσία της οποιασδήποτε κοινής δήλωσής τους για ένα καυτό θέμα που ταλανίζει όχι μόνο την τοπική κοινωνία,αλλά και όλη την Περιφέρεια.(Σημειωτέον ότι πριν δύο εβδομάδες ο κ.Φαρμάκης είχε συμμετάσχει σε σύσκεψη των Περιφερειαρχών με τον υπουργό κ Χρυσοχοΐδη με θέματα τη μετεγκατάσταση μεταναστών στην ενδοχώρα.
Ευελπιστούμε ότι η σιωπή δε θα είναι συνενοχή και κάνουμε δημόσια έκκληση προς τον κ.Δήμαρχο αλλά και τον Περιφερειάρχη να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες και τις ευθύνες που απαιτεί η περίσταση αλλά και η θεσμική τους θέση.

Related Articles

Back to top button