Χωρίς κατηγορία

Η απάντηση του «Έθνους» στον Μαρινάκη

Mε πρωτοσέλιδά του απαντά στον Βαγγέλη Μαρινάκη το «Έθνος», μετά την αναφορά του πρώτου ότι η εφημερίδα, όπως και άλλα μέσα τα οποία κατανόμασε, «ελέγχονται» από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η εφημερίδα σημειώνει στην απάντησή της, ότι «το Έθνος ανέκαθεν ήταν και είναι στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Αυτό κάτι σημαίνει, από μόνο του. Αλλά δεν υποστηρίζει τυφλά την κυβέρνηση επειδή τυγχάνει να είναι κομμάτι αυτού του πολιτικού χώρου. Ασκεί την κριτική του, καταγράφει τα “μαύρα” σημεία, πάνω απ’ όλα με ψυχραιμία, χωρίς “κραυγές” και με τάση κριτικής και όχι απαξίωσης.

»Έτσι, πιθανώς να κατακρημνίσουμε τη φαντασίωση και το πραγματικά ευφάνταστο σενάριό σας, αλλά κανείς κυβερνητικός, καμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός δεν μας ελέγχει και τον μόνο έλεγχο που δεχόμαστε είναι αποκλειστικά από τους αναγνώστες μας. Θα ήταν, άλλωστε, αντικειμενικά τρελό να στηρίζουμε την παρούσα κυβέρνηση και, ταυτόχρονα, να φιλοξενούμε κείμενα και τίτλους που δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.

»Θα μας επιτρέψετε, λοιπόν, να παραθέσουμε κάποια κείμενα του ethnos.gr και αντίστοιχα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας μας, προκειμένου να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τη… φιλοκυβερνητική στάση των Μέσων μας.».     

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close