ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΧωρίς κατηγορία

Τώρα: Σε εξέλιξη επεισόδια-φθορές σε Τράπεζες-ΕΛΤΑ και την μπουτίκ του Παναιτωλικού (φωτο)

Ομάδα νεαρών ατόμων αυτή την ώρα προκαλεί φθορές στην πλατεία Δημάδη . Συγκεκριμένα σπάζοντας μάρμαρα και πλακάκια από το δάπεδο της πλατείας προκαλούν φθορές στο υποκατάστημα της τράπεζας της Ελλάδας και στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.
Τα επεισόδια αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη, ενώ απορία προκαλεί το γεγονός ότι η Αστυνομία δεν έχει ένστολους στο κέντρο και μόνο αστυνομικοί με πολιτικά παρακολουθούν τους βανδαλισμούς. Προφανώς έχει αποφασιστεί να μην υπάρξει απευθείας αντιπαράθεση ώστε τα επεισόδια να μην επεκταθούν και να περιοριστούν σε «συνηθισμένους στόχους», όπως Τράπεζες κλπ, που είναι καλά θωρακισμένες ως κτίρια και γενικά έχουν υποστεί σήμερα περιορισμένες ζημιές.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ακόμη ζημιές στο υποκατάστημα της Πειραιώς και στη συνέχεια κινήθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού, όπου έβαλαν φωτιά σε κάδους και έσπασαν την μπουτίκ της ομάδας.

Σοβαρές ζημίες προκλήθηκαν πέριξ του γηπέδου του Παναιτωλικού καθώς κάηκαν κάδοι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας , ενώ σημαντικές φθορές προκλήθηκαν και στην μπουτίκ του γηπέδου. Μετά τα επεισόδια στην πλατεία του γηπέδου τα άτομα που τα προκάλεσαν κατευθύνθηκαν στο πάρκο ,όπου παραμένουν. Εκεί βρίσκεται και μεγάλη αστυνομική δύναμη.
geg-alexis-2015-6geg-alexis-2015-10

http://www.agriniopress.gr

Related Articles

Back to top button