ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΧωρίς κατηγορία

Νόθευση δημοσίου εγγράφου και τεχνικές αστοχίες καταγγέλει ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ

Σε μια σοβαρή καταγγελία που θα συζητηθεί προχώρησε πριν λίγο ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ Σταυρόπουλος για το έργο της αποχέτευσης.
Δήλωσε πως ο ίδιος ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ τροποποίηση του άρθρου 8/1-3 της συμπληρωματικής σύμβασης. Αυτό, επισήμανε πως έγινε στην συνέχεια από “κάποιους” που ΝΟΘΕΥΣΑΝ το έγγραφο. Το λάθος όπως δήλωσε, είναι πως δεν μονόγραψε, τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι, όλες τις σελίδες και έτσι έγινε η νόθευση. Τόνισε μάλιστα πως ο ίδιος ΕΧΕΙ αντίγραφο αυτού που υπέγραψε. Σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για τους λόγους που δεν κατέφυγε στην δικαιοσύνη, δήλωσε πως η λαθροχειρία έγινε πιθανότητα από υπάλληλο ο οποίος πήρε εντολή από ΑΝΩΤΕΡΟ και αν οδηγούσε την υπόθεση στον εισαγγελέα θα την πλήρωνε ο υπάλληλος και ο ανώτερος θα την έβγαζε καθαρή όπως είπε.
Η συγκεκριμένη ΣΟΒΑΡΗ καταγγελία είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει τριγμούς.

Σε άλλο μέρος της τοποθέτησής του δήλωσε πως υπάρχουν ΚΑΙ τεχνικές αστοχίες του έργου. Συγκεκριμένα τόνισε πως το νέο αντιοστάσιο του γριμπόβου έχει δυνατότητα να διώχνει με 425κβ/ω ενώ το παλιό είχε δυνατότητα για 900κβ/ω! Οι συγκεκριμένες αστοχίες οφείλονται και σε αστοχίες της μελέτης αλλά και σε κατασκευαστικές αστοχίες, όπως είπε!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button