ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΧωρίς κατηγορία

Έξαλλος ο Παπαθανάσης με την δημοτική αρχή – “Εμείς δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα των εργοταξιακών χώρων στο Αντίρριο”

Η χθεσινή αναφορά του δημάρχου Ναυπακτίας για τους εργοταξιακούς χώρους στο Αντίρριο, άναψε φωτιές στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την κοινή γνώμη για την δημιουργία hot spot στους πρώην εργοταξιακούς χώρους της Γέφυρας στο Αντίρριο, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, αποκάλυψε τις συζητήσεις του με το ΤΑΙΠΕΔ.

Είπε μεταξύ άλλων, πως από τις επαφές του με τους ανθρώπους του ΤΑΙΠΕΔ, αυτοί του αποκάλυψαν πως έχουν ήδη βρει επενδυτή και σύντομα θα προχωρήσει η διαδικασία για την πώληση, αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα δημιουργίας hot spot.

Αυτή η αναφορά έκανε έξαλλο τον πρώην δήμαρχο Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση που ζήτησε τον λόγο από τον δήμαρχο γι αυτές τις επαφές και του ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα επιτρέψει ποτέ να προχωρήσει μια τέτοια διαδικασία.

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με το npress, ο κύριος Παπαθανάσης δήλωσε πως ο ίδιος και η παράταξή του θα αντιδράσει δυναμικά σε μια τέτοια προσπάθεια ξεπουλήματος, όπως την ανέφερε, και θα κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Εμείς, τόνισε, λέμε ναι στην αξιοποίηση αλλά όχι στο ξεπούλημα.

Related Articles

Back to top button